CONTACT
Bekegemse Foie Gras
Doornhoekstraat 59
8480 BEKEGEM
050 81 31 56
filip.callemeyn@gmail.com
Degustatiefestijn: 4 chefs zorgen voor 12 creatieve gerechten
- Chef Pieter Demarest, Gastroluxe
- Chef Mario Afschrift, 't Oosthof
- Chef Vida Acquaro, Marina
- Chef Broes Tavernier, 't Vijfde Seizoen
- Mille feuille van Foie Gras met piment d'Espelette / crumble van peperkoek / compôte van pruimen (Gastroluxe)
- Cannelloni van Holstein / notensla / witloof / Bekegemse eendenmousse / uienconfituur / Brugse kletskop ('t Oosthof)
- Pannacotta van Bekegemse Foie Gras / Gekarameliseerde appel / Marsala / Crumble van brioche (Marina)
- Gekonfijte Foie Gras, compôte rabarber / boekweit ('t Vijfde Seizoen)
- Gebakken eendenborst / aardappelrösti met gerookte eendenborst / kroketje van de bout (Gastroluxe)
- Bekegemse eendenborst / sinaasappel / wortelen / crème van citroengras / tijm / koriander ('t Oosthof)
- Ravioli gevuld met eend / Salieboter (Marina)
- Open ravioli van eendenbout 'Clamart', erwt / sla / sjalot ('t Vijfde Seizoen)
- Biscuit van frangipanne / cremeux van passievrucht / ravioli van mango (Gastroluxe)
- Jabbeekse aardbeiensoep / laurierijs / citroenmeringue / munt ('t Oosthof)
- Sorbet van citroen / Huisgemaakte limoncello / Verse munt (Marina)
- Rode vruchten, cheesecake / meringue ('t Vijfde Seizoen)
Wijnselectie: wijnhuis General Stores (Oostende).
Wijnhuis Werco (Oostende)
Prijs menu: 94 €
Alle dranken inbegrepen t.e.m. de koffie
Reservatie graag VOOR 5 augustus: filip.callemeyn@gmail.com
of 050 81 31 56
Bekegemse Foie Gras
Doornhoekstraat 59
8480 BEKEGEM
050 81 31 56
filip.callemeyn@gmail.com
Maandag - dinsdag: 9u - 18u
www.bekegemsefoiegras.be
Woensdag: 9u - 12u
Donderdag - vrijdag: 9u - 18u
Zaterdag: 9u - 16u
Gesloten op zon- en feestdagen
Vooraf reserveren is noodzakelijk.
De plaatsen zijn beperkt.
Webdesign Lore Callemeyn